Fotbalist din Liga 1, la un pas de moarte pe teren după o fractură craniană!

Jucătorul celor de la Dinamo, Homawoo, a avut o intrare criminală în meciul cu Poli Iași când i-a dat un cap în ceafă tânărului Luca Mihai. Fotbalistul moldovenilor a rămas inert pe teren și arbitrul Hațegan a făcut semne disperate să intre doctorii echipelor și ambulanța pentru a-l salva.

Homawoo a avut o intrare criminală la tânărul Luca Mihai, căruia i-a dat o lovitură de cap în ceafă. Fotbalistul moldovenilor a rămas inert, pe gazon, iar jucătorii ambelor echipe au fost foarte speriați și au început să facă semne disperate către medici. Totodată, și arbitrul Ovidiu Hațegan a fluierat de mai multe ori, solicitând intervenția cadrelor medicale. Toți jucătorii Iașului s-au strâns în jurul lui Luca Mihai.

În cele din urmă, fotbalistul Politehnicii a fost urcat pe targă, cu un guler cervical și o mască de oxigen. Acesta a fost transportat la spital pentru mai multe investigații. Imediat după acest moment, arbitrul Ovidiu Hațegan a luat decizia de a-l sancționa pe Homawoo cu un cartonaș galben, spre nemulțumirea celor de la Poli Iași, care se așteptau ca fotbalistul „câinilor” să fie sancționat cu un cartonaș roșu și să fie restabilită egalitatea numerică.

Tânărul Luca Mihai a stat întins pe gazon minute în șir, iar îngrijorarea s-a putut citi pe chipurile colegilor, care așteptau ajutorul cadrelor medicale. Camerele de filmat au surprins mai multe imagini din tribunele stadionului „Arcul de Triumf”, cu persoane apropiate ale tânărului fotbalist de la Poli Iași, care se rugau ca acesta să fie bine.

În momentul în care a fost urcat pe targă, fotbalistul moldovenilor era conștient, având un guler cervical și o mască de oxigen.  Luca Mihai a fost aplaudat de toți fotbaliștii de pe teren dar și de micii suporteri prezenți pe „Arcul de Triumf”, care s-au bucurat să vadă că jucătorul celor de la Poli Iași este conștient, fiind îngrijiri de medici.

Tânărul Luca Mihai a fost transportat de urgență la Spitalul Elias din București după accidentarea groaznică din meciul cu Dinamo.

Conform medicilor Luca Mihai are multiple fracturi craniene de gradul 1 în zona urechii, timpanul spart, stare de amnezie și somnolență profundă și se așteaptă interpretarea celui de-al doilea CT la care a fost supus. Medicii au anunțat familia că vor să notifice poliția, la fel ca în cazul unui conflict de stradă care implică violență, ținând cont cât de grave sunt leziunile suferite de fotbalistul lui Poli Iași.

Galerie foto


Vizualizări: 1,828

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: