Mesaj dur al suporterilor Craiovei pe stadionul din Târgu Jiu

Universitatea Craiova este la un pas să câștige iar Cupa României după ce a eliminat-o pe ACS Viitorul Târgu Jiu. Suporterii olteni tot nu sunt mulțumiți pentru că fanii și-ar fi dorit câștigarea campionatului și, de aceea, au afișat un mesaj sugestiv la Târgu Jiu.

Miercuri seara, în meciul retur din semifinalele Cupei României, fanii le-au transmis un mesaj dur jucătorilor care sunt în pericol să piardă chiar și locul al treilea în Liga 1, după ce Universitatea a suferit trei eșecuri consecutive.

Deși partida de la Târgu Jiu s-a disputat fără spectatori, suporterii Universității au reușit să introducă pe cocheta arenă din Târgu Jiu un banner dedicat jucătorilor din Bănie. Aceştia s-au adunat într-un grup, în faţa stadionului din Târgu JIu, chiar înainte de debutul partidei.

„Cupa României, doar o simplă consolare. Campionatul s-a dovedit iar un vis prea mare”, a fost mesajul postat de fanii Universității Craiova, în tribunele stadionului de la Târgu Jiu, acolo unde echipa lui Ouzounidis n-a fost în stare să bată o echipă modestă din Liga 2.

Craiova s-a deplasat cu două autocare mari la Târgu Jiu, pentru echipă şi staff-ul tehnic şi medical al echipei, dar şi cu magazinul mobil al clubului.

Finala Cupei României se va juca pe 22 mai, la Ploiești, unde vor putea asista 7.500 de spectatori. Cel mai probabil, o mare parte dintre aceștia vor fi suporterii Universității Craiova, având în vedere că Dinamo a ratat calificarea în ultimul act, după dubla manșă cu Astra Giurgiu.

Galerie foto






Vizualizări: 1,456

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: