Craiova se bate la Târgu Jiu pentru finala cupei

Oltenii au ieşit din lupta pentru titlu, iar Universitatea Craiova are acum ca obiectiv principal câştigarea Cupei României. Miercuri, de la ora 20:30, Craiova joacă returul semifinalei cu ACS Viitorul Târgu Jiu, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.
 

Echipa lui Marinos Ouzounidis s-a impus cu 3-0 pe „Ion Oblemenco” în meciul tur şi este mare favorită să se califice într-o nouă finală, după cea de acum trei ani, câştigată cu 2-0 în faţa lui Hermannstadt.

Antrenorul grec spune că va menaja anumiţi jucători care resimt o anumită oboseală, dar le solicită celor care vor intra pe teren concentrare maximă, pentru a câştiga şi a consfiinţi accederea în ultimul act, menţionând că în situaţia actuală Cupa României este cel mai important obiectiv al vicecampioanei.

Oltenii nu pot miza, în partida retur cu ACS Viitorul, pe fundaşii laterali titulari, Nicuşor Bancu şi Bogdan Vătăjelu, care sunt suspendaţi după ce au fost eliminaţi în meciul de campionat cu FC Botoşani, în timp ce un alt fundaş de bandă, Ştefan Vlădoiu, este accidentat. De asemenea, pentru Paul Papp şi Elvir Koljic actuala stagiune este încheiată, ei fiind accidentaţi. Totodată, Alex Cicâldău, Dan Nistor, Marius Constantin şi Andrei Ivan ar putea fi menajaţi de Marinos Ouzounidis la jocul de miercuri seara, de la Târgu Jiu.

Oltenii s-au deplasat deja de marţi la Târgu Jiu deşi meciul este programat la lăsarea serii, în nocturnă.


 

Vizualizări: 684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: