Mihai Rotaru a bătut palma cu noul antrenor al Universității Craiova!

Mihai Rotaru şi-a găsit alesul pe banca Universităţii Craiova, după plecarea bulgarului Ivaylo Petev. Cionform presei centrale antrenorul Costel Gâlcă este aproape de a semna un contract cu Universitatea Craiova, formaţie din play-off rămasă fără antrenor.

Patronul clubului, Mihai Rotaru, a avut o întâlnire cu fostul antrenor al celor de la FCSB, duminică dimineaţă, în care cei doi s-au înţeles, în principiu, pe tema instalării lui Gâlcă pe banca formaţiei oltene, anunţă gsp.ro. Urmează finalizarea ultimelor detalii din contractul fostului internaţional, iar Universitatea Craiova va avea, cel mai probabil, un nou antrenor la cârma echipei, chiar la timp pentru partida de la Sf. Gheorghe, împotriva celor de la Sepsi OSK.

Costel Gâlcă revine pe banca unei echipe din România după o absenţă de nouă ani din competiţia internă. Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha, Velje BK, Al-Hazem şi Radomiak Radom sunt echipele pe care le-a antrenat de la ultima experienţă în Liga 1.

În cariera sa de antrenor, Gâlcă a cucerit patru trofee, titlul în Liga 1 cu FCSB, alături de o Cupă a Ligii României şi o Cupă a României, dar şi titlul în a doua divizie din Danemarca, cu Velje. Şapte luni a petrecut Gâlcă pe banca polonezilor de la Radomiak Radom, formaţie din Ekstraklasa, prima ligă din Polonia.

Pe banca celor de la Universitatea Craiova, la partida pierdută de olteni pe teren propriu împotriva campioanei României, Farul Constanţa, a fost interimarul Dragoş Bon.

Vizualizări: 1,857

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: