Variante pentru banca Universității Craiova, trei foști antrenori de la Pandurii

Antrenorul Universității Craiova și-a anunțat miercuri demisia după înfrângerea cu FC Argeș din Cupa României.  Mirel Rădoi urma oricum să fie dat afară după atacurile pe care le-a făcut la adresa președintelui Sorin Cârțu, cel care ar urma să preia funcția de director tehnic la echipă.

Rădoi a demisionat și a lăsat Universitatea Craiova fără antrenor chiar înainte de finalul de an. ProSport a anunțat ce variante se discută deja în culise în tabăra oltenilor, iar una dintre el era discutată deja de câteva zile și se referă la prezența pe bancă a doi foști antrenori de la Pandurii, Sorin Cîrțu ca director tehnic și Emil Săndoi ca antrenor principal. „Surse din anturajul alb-albaștrilor ne-au dezvăluit că Sorin Cârțu s-a confesat apropiaților că nu se mai pune problema să revină în antrenorat, însă ar fi dispus să preia totuși postul de director tehnic în cazul în care Mihai Rotaru îl va convinge pe Emil Săndoi să lase U 21 în favoarea băncii tehnice a oltenilor”, scrie sursa citată.

O altă variantă ar fi cea dorită de Silvian Cristescu, fostul căpitan al Universității Craiova și om care are acum o influență la Mihai Rotaru și care îl dorește la Craiova pe Eugen Neagoe, și el fost antrenor la Pandurii Târgu Jiu. Actualul antrenor al lui U Cluj are o înțelegere cu ardelenii care i-ar permite să plece în cazul unei oferte mai bune pentru el din toate punctele de vedere.

Galerie foto


Vizualizări: 3,326

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: