Viață curmată într-un cap de pod. Robert avea 21 de ani!

Un tânăr de 21 de ani din Rovinari a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce mașina în care se afla a intrat într-un cap de pod. Șoferul, cu un an mai tânăr, este în stare gravă la spital. Accidentul a avut loc pe DN66, în dreptul comunei gorjene Drăguțești.

Mașina în care se aflau cei doi tineri rula cu viteză pe drumul național. Șoferul a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe drum, intrând într-un cap de pod.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj, la faţa locului au intervenit două echipaje de descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu, două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj şi poliţişti. Ambii tineri erau încarcerați, dar numai unul a putut fi scos în viață dintre fiarele contorsionate ale mașinii. Celălalt, Robert Cimpoieru, nu a putut fi salvat. Acesta era fratele vitreg al Mirei, solista de la DJ Project.

Pe acest sector de drum au loc frecvent accidente grave, unele mortale. De cele mai multe ori, maşinile se izbesc de capetele de pod care au fost construite cu o bordură înaltă de un metru. Poliţia Rutieră a atras atenţia de mai multe ori administratorului drumului, iar Autoritatea Rutieră Română trebuie să întocmească un audit cu privire la problemele de pe fiecare sector de drum. Ultimul accident mortal care a avut loc în acelaşi fel s-a petrecut în urmă cu nici două săptămâni. 

Potrivit IPJ Gorj, în cazul accidentului de sâmbătă noaptea a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Galerie foto



Vizualizări: 26,444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: