Chibulcutean nu mai pleacă de la Pandurii

Fundaşul central al Pandurilor Alin Chibulcutean nu va mai pleca de la echipă în viitorul sezon. Acesta a purtat azi o serie de discuţii cu preşedintele Marin Condescu care l-a convins că echipa din Târgu Jiu va juca din nou în Liga I sezonul viitor.

Căpitan al pandurilor în cea mai mare parte a returului sezonului recent încheiat şi jucătorul cu cele mai multe minute jucate în Liga I, Chibulcutean primise o oferte de la nou promovatele în Liga I dar nu îşi dorea să plece de la Pandurii. „Am aşteptat să discut cu preşedintele Condescu despre aceste oferte după ce a revenit în ţară şi cum i-am promis că nu îl voi lăsa la greu am ajuns la un acord să continui tot la Pandurii şi să ajut echipa la promovare”, a declarat astăzi Chibulcutean pentru Pandurul.

Fundaşul  se află la Bistriţa şi îşi petrece vacanţa alături de familie, preferând să stea alături de cei dragi pentru că tot restul anului e mai mult plecat de acasă. „Stau cu familia şi mai merg cu prietenii şi foştii colegi fotbalişti să jucăm un fotbal pe terenurile sintetice din oraş. Sunt mai tot timpul plecat de acasă de aceea prefer acum să satu mai mult cu soţia şi fiica mea”, a povestit Chibulcutean care joacă fotbal după-amiaza alături de foşti sau actuali colegi de la Pandurii precum Mândrean sau Nalaţi dar şi alţi foşti colegi de la Gloria Bistriţa.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: