Gârjoabă, suspendat pentru a doua oară

Fostul director de resurse umane din CE Turceni a primit ieri o a doua înştiinţare că a fost suspendat din funcţie din pricina unei plângeri privind favorizarea soţiei sale care a câştigat o sumă de bani în instanţă ca urmare a mişcării clasei de salarizare. Pe această suspendare au fost mai multe probleme, Gârjoabă acuzând că nu i s-a scris numele corect. Mai mult, Gârjoabă spune că e nevinovat şi, după ce justiţia se va pronunţa, va cere demisia celor care au greşit.

Reporter: Circulă informaţii că aţi fost din nou suspendat din funcţie. Este adevărat?

Corneliu Gârjoabă: Astăzi îmi veni o altă decizie de suspendare, cu altă dată, începând cu data de 24 ianuarie. De data asta e scris corect şi numele. Cred că şi-au dat seama, mai ales că ei m-au suspendat prima dată pe 18 ianuarie şi eu fusesem la serviciu, chiar îmi făcusem cerere pentru o zi liberă pentru că aveam proces cu sindicatul.

Rep.: Suspendat pentru a doua oară. Ce faceţi acum?

C.G.: Păi ce să fac. O să demonstrez că sunt nevinovat. Mi-au depus plângere penală, acum aştept să fiu şi eu întrebat şi cred că justiţia o să constate că nu am nicio vină. Până la urmă nu am semnat eu ceva şi soţia mea avea şi o hotărâre în instanţă cu executare, unde scria că trebuie pusă în practică sentinţa.

Rep.: Ce intenţionaţi să faceţi dacă o să se demonstreze că informaţiile din acea plângere nu sunt reale?

C.G.: Cine a greşit să plătească. O să cer domnului Ciurel demisia celor care au făcut această mascaradă. Demisia lui Răuţ şi a altora.

Rep.: Soţia dumneavoastră a avut de suferit în această problemă, pentru că până la urmă cauza are legătură cu dumneaei?

C.G.: Nu, până acum nu. Pe băiat l-au schimbat de pe post.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: