Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Şi Martinovic a ajuns la Steaua

Fundaşul central Novac Martinovic a ajuns azi la un acord cu Steaua. Preşedintele grupării gorjene, Marin Condescu, a confirmat astăti că jucătorul în vârstă de 25 de ani are şanse foarte mari să plece în cantonamentul Stelei din Austria.  "Jucătorul are toate şansele să ajungă la Steaua. Mai mult ca sigur, mâine va pleca în cantonamentul din Austria. Noi ne-am înţeles cu Steaua, mai rămâne ca jucătorul să-şi negocieze contractul" , a declarat Condescu .
Stoperul sârb în vârstă de 25 de ani nu e văzut ca unul dintre jucătorii care ar trebui păstraţi şi în Liga a II-a la Pandurii. Motivele nu sunt neapărat de ordin fotbalistic, Martinovic fiind unul dintre jucătorii titulari în apărarea gorjenilor în acest sezon recent încheiat. Martinovic ar putea costa în jur de 200.000 de euro, iar Piţurcă şi l-ar dori pentru a completa centrul defensivei steliste.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: