Șumudică: Dacă mă vrea Craiova, să bage mâna în buzunar!

Dorit de cei de la Universitatea Craiova, Marius Șumudică ar dori să revină în România dacă oltenii vor reuși să achite clauza de reziliere. Tehnicianul turcilor de la Gaziantep a vorbit pentru gsp.ro despre posibilitatea de a ajunge la Craiova, echipă rămasă fără antrenor după despărțirea de Victor Pițurcă.

Aflat și el tot în Antalya, antrenorul Marius Șumudică, le transmite oltenilor că ar dori  să vină la Craiova, ba chiar le promite și spectacol la meciurile din campionat. Tehnicianul a vorbit pentru gsp.ro despre posibilitatea de a prelua Craiova și nu ar spune nu unei oferte. „Niciodată nu pot spune «niciodată». Craiova e un oraș frumos, care arde pentru fotbal. Un oraș care atrage, care oferă stabilitate. Am înțeles că au un patron care plătește salariile, un lux în România la ora actuală. E un om dispus să facă performanță. Dacă s-ar ajunge la varianta Șumudică, eu zic că s-ar rupe stadionul. Cred că toate meciurile din play-off s-ar disputa cu casa închisă. Dar există o clauză de 175.000 de euro, plătibilă ori de mine, ori de ei. Dacă există respect, se plătește. E ca și cum ar fi o sumă de transfer. Păi, când au dat pe Nistor 300.000 sau 400.000... Ce, nu pot să dea și pe Șumudică 175.000? Dacă îl vrei pe Șumudică, bagi mâna în buzunar și plătești”.

Marius Șumudică a mai spus că Universitatea Craiova are nevoie de un antrenor care să știe să câștige vestiarul şi să impună respect.

Vizualizări: 947

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: