Zi cu ghinion pentru un tânăr din Rovinari

Ziua de ieri a fost una plină de ghinioane pentru un tânăr de 17 ani din Rovinari. În jurul prânzului acesta a plecat de acasă la scăldat ca să se răcorească numai că a sfârşit la spital. Ca şi cum asta nu ar fi fost suficient, în drum spre Spitalul Judeţean de Urgenţă, ambulanţa care îl transporta pe tânăr a fost implicată într-un accident rutier pe raza localităţii Iaşi de Gorj. O altă ambulaţă a venit să-l i-a pe băiat ca să-l ducă la spital.
 Tânărul de 17 din din Rovinari a plecat la scăldat în apele râului Jiu cu câţiva prieteni. Fără să ştie cât de adâncă este apa, tânărul aventurier, dornic să le arate prietenilor de ce este în stare s-a urcat pe un parapet înalt de aproximativ 5 metri şi a sărit în apă. Spre ghinionul lui, în zona respectivă, Jiul nu era foarte adânc aşa că băiatul s-a lovit zdravăn la picioare. Prietenii lui au fost cei care au chemat ambulanţa pentru a-l transporta la spital pe tânărul care acuza dureri groaznice la membrele inferioare. Numai că ghinionul l-a urmărit pe acesta şi în drum spre spital, ambulanţa care-l transporta fiind implicată într-un accident rutier chiar la intrare în municipiul Tg-Jiu. 
 „Am fost la baie, m-am urcat pe un parapete să sar în apă şi nu am ştiut că este mică şi m-am lovit la picioare, iar când veneam la spital ambulanţa s-a lovit cu altă maşină şi din impact m-am lovit din nou la picioare. Apoi a venit altă salvare şi m-a luat şi m-a adus la spital”. Şoferul ambulanţei susţine că nu a putut face absolut nimic pentru a evita impactul, pentru că celălat conducător auto nu a acordat prioritate de trecere salvării.” Pur şi simplu mi-a intrat în faţă, ieşea cu spatele de pe un pod, şi nu ştiu ce s-a întâmplat, cred că nu m-a văzut şi ne-am lovit”, susţine şoferul ambulanţei. Din primele investigaţii medicale starea generală a tânărului este bune şi în funcţie de rezultatele radiografiilor, medicii stabilesc dacă îi pun sau nu picioarele în gips.
Ambulanţa împlicată în accident nu a mai putut pleca de la locul faptei fiind nevoie de o altă ambulanţă care să o ducă până la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.



Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: