10 sfaturi pentru fetele anului 2016

Se poate deduce, din unele texte pe care le scriu, că aş fi misogin. Profit de aceste zile de concordie şi sinceritate să vă spun că e cel mai fals lucru care se putea spune despre mine (şi s-a mai spus, vă avertizez, lucruri mai grave, cum că aş fi gay, ţigan sau stelist). Sigur, am convingerea că majoritatea oamenilor, bărbaţi şi femei, sunt foarte proşti. Dar, dacă stau să iau elitele şi să ignor secolele psihotice în care femeia practic nu exista între acele elite, mi se pare, sincer, că femeile sunt ceva mai inteligente decât bărbaţii. Pentru că femeile inteligente au o inteligenţă frumoasă, aproape niciodată malefică sau arogantă. De aceea, cu permisiunea voastră, fetelor, câteva sfaturi pentru 2016:

1. Mai puţin parfum. Cât mai puțin parfum.

2. Dacă sunteţi fumătoare, lăsaţi-vă; sau fumaţi cât mai puţin la început, măcar până îl păcăliţi pe fraier. Audrey Hepburn a fost ultima femeie sexy când fuma, iar Audrey Hepburn a murit. Acum, femeile care fumează pe unde-apucă sunt doar neamuri proaste. Da, îmi pare rău să vă spun, dar şi bărbaţii fumători au aceeaşi părere.

3. Sunt multe locuri unde părul la femei este inestetic, dar pe mâini e cel mai rău. Mai rău şi decât sub nas.

4. Nu există lenjerie sexy. Nu ne pasă, nu vă mai străduiţi. Există însă lenjerie pe care majoritatea bărbaţilor o găsesc extrem de nesexy. Este vorba de lenjeria cu mult material sintetic sau dantelă şi, în general, de lenjeria care (din motive care nouă ne scapă) trece drept sexy. Concluzie: dacă vi se pare că există lenjerie sexy şi lenjerie nesexy, optaţi pentru cea din urmă.

5.  Dacă-i proastă şi urâtă, nu ne-o băgaţi pe gât pe prietena voastră cea mai bună. Dacă-i deşteaptă şi frumoasă, NICI SĂ NU VĂ GÂNDIŢI să ne-o băgaţi pe gât pe prietena voastră cea mai bună.

6. Nu, nu dansăm, nu insistaţi. Dacă totuşi dansăm, dansaţi cu noi, apoi părăsiţi-ne urgent.

7. Sunteţi femei, sunteţi deştepte, sunteţi frumoase şi ne place de voi. Dar există şanse uriaşe să citiţi cărţi proaste, deci mai bine nu deschideţi subiectul. Ori ni se va părea că-s proaste, ori nu ne interesează.

8. Nu ne pasă cum aveţi sânii cu adevărat, ne vom bucura la fel de mult să îi vedem indiferent de formă sau mărime.

9. Cel mai sigur pas înspre o relaţie: spuneţi-i că aveţi permis şi că-l puteţi duce acasă cu maşina lui când bea. Nu există nimic mai romantic în lume. E atât de romantic încât se va bucura că rămâneţi peste noapte.

10. Dacă vreţi o relaţie serioasă, comportaţi-vă ca şi când o relaţie serioasă e ultimul lucru pe care l-aţi vrea.

Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: