Pîrvulescu: Ciobotărică va trebui să dea banii

Preşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie (FNME), Dumitru Pîrvulescu, a declarat la Radio Infinit că salariaţii vor primi ceva din economia la fondul de salarii pentru că noul director Laurenţiu Ciobotărică nu are încotro. Totodată, el l-a criticat pe Gabriel Căldăruşe, preşedintele Sindicatului Mine Energie Oltenia (SMEO), spunând că s-a ajuns aici deoarece el l-a ajutat pe fostul director Laurenţiu Ciurel.

Reporter: Gabriel Căldăruşe şi Adolf Mureşan ameninţă cu proteste. Cum comentaţi?

Dumitru Pîrvulescu: Ce e de comentat? Când au făcut Adolf Mureşan şi Gabriel Căldăruşe proteste?

Rep.: Au de gând să facă acum.

D.P.: Foarte bine. Să facă. Diferenţa dintre ei şi noi este că noi întotdeauna când am avut o bază reală am făcut proteste. Şi acum, dacă salariaţii nu vor primi realitatea din buget, pentru că ceva vor primi, atunci normal că şi noi vom face ce ştim să facem, nu ce face Căldăruşe.

Căldăruşe cu tăticul lui, Ciurel, au făcut praf compania. Căldăruşe ajutându-l pe Ciurel a lăsat numai bombe prin această companie. Am spus de la începutul anului că pe acest buget catastrofă nimeni nu ne va da nicio rectificare şi o să vedeţi că am dreptate. A doua chestiune. Pe populismul lui Ciurel s-a dat cotă de cărbune, dar neprinzând-o în buget, a luat din fondul de salarii. O să vedeţi câte bombe au lăsat băieţii ăştia deştepţi în companie.

Rep.: Susţine că ar trebui să primească fiecare 1200 de lei.

D.P.: Dacă i-a dat Ciurel toate datele e posibil să fie corect calcul lui. Eu încă nu am toate datele.

Rep.: A spus că domnul Ciobotărică a prezentat datele şi că este o economie la fondul de salarii de 19 milioane de lei.

D.P.: Nu ştiu dacă e plus sau daca e minus. Laurenţiu Ciobotărică are pe lângă el oamenii lui Ciurel care nu au interes să fie linişte sau salariaţii să primească ceva. Cei de pe lângă domnul Ciobotărică vor să persiste sistemul de manipulare şi incertitudine. Eu cred că directorul Ciobotărică va trebui să dea ceva la salariaţi pentru că nu salariaţii au contribuit la scandalul din ziua de azi.

Rep.: Vă solidarizaţi cu cei de la SMEO?

D.P.: Niciodată cu SMEO, cu papagalii lui Ciurel, care au distrus compania.

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: