13 cazuri de violență domestică, în 7 zile

Polițiștii gorjeni au intervenit, în ultima săptămână, în 13 cazuri de violență domestică, ocazie cu care au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

În șapte dintre cazuri, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, valabil 5 zile.

În cursul zilei de joi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de o tânără, de 20 de ani, din localitate, despre  faptul că ar avea un conflict cu fostul concubin.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit faptul că, în timp ce tânăra se afla la domiciliu, concubinul său, de 21 de ani, din orașul Tismana, a exercitat acte de violență asupra sa, în urma unui conflict spontan.

Ulterior, acesta a lovit cu piciorul o ușă din interiorul domiciliului apelantei, distrugând geamul.

Tot joi, lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, de 66 de ani, din comuna Prigoria, cu privire la faptul că ar avea un conflict în familie cu soțul său, care se manifestă agresiv.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit faptul că, în timp ce femeia se afla la domiciliul din comuna Prigoria, pe fondul unui conflict spontan cu soțul, de 64 de ani, acesta a exercitat acte de violență asupra sa.

Polițiștii au fost completat formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a luat măsura emiterii ordinului de protecție provizoriu, pentru cinci zile, fiind întocmit și un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de violenţă în familie.

Vizualizări: 497

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: