O nouă zi cu multe cazuri de Covid în școlile din Gorj

Ziua și zeci de noi cazuri de infectare în sistemul de educație gorjean. Conform Inspectoratului Școlar Județean Gorj, alți 20 de elevi s-au infectat în ultimele 24 de ore cu temutul virus. Nici profesorii nu au scăpat, fiind vorba despre alte 6 noi cazuri.

”Avem patru elevi la Școala Gimnazială ”Sfântul Nicolae”, doi elevi la Școala Gimnazială nr. 1 din Motru, alți doi elevi de la Școala Gimnazială "Constantin Săvoiu" din Târgu-Jiu și încă doi de la Școala Gimnazială” Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu. De asemenea, mai avem un caz la Școala Gimnazială nr. 1 din Bumbești-Jiu, unul la Școala Gimnazială "Pompiliu Marcea" din Târgu-Jiu, un alt elev la G.P.N. nr. 1 Motru și încă unul la Colegiul Național "Spiru Haret" din Târgu-Jiu. Noi cazuri au mai fost înregistrate și la Colegiul Național "Tudor Vladimirescu" din Târgu-Jiu, Liceul Tehnic nr. 2 din Târgu-Jiu,  Liceul Tehnic "Gen. C. Șandru" Bîlta, Școala Gimnazială din Bumbești-Pițic, Liceul Tehnic din Bâlteni - structura Școala Gimnazială Moi și Școala Gimnazială "I. Vîlceanu" din Drăgotești. În toate aceste ultime unități de învățământ a fost câte un caz în fiecare școală”, transmite ISJ Gorj.

De asemenea, au fost înregistrate alte 6 noi cazuri în rândul profesorilor: ”Avem un caz la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Gorj, unul la Liceul Tehnologic Bustuchin, un alt cadru didactic la Liceul cu Program Sportiv din Târgu-Jiu, unul la Școala Gimnazială Bălcești și unul la Școala Gimnazială Nr 1 din Văgiulești. A mai fost declarat pozitiv încă un cadru didactic de la Centrul Educațional Spring din Târgu-Jiu”, mai transmite ISJ Gorj.  

De luni, toți elevii intră în vacanță, din cauza pandemiei.

Vizualizări: 2,001

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: