15 grade de Crăciun

Vremea se va încălzi treptat în următoarele zile, astfel că luni, în ziua de Crăciun, temperatura maximă va ajunge până la 15 grade Celsius în zona de sud şi sud-vest, iar în cea mai mare parte a ţării va fi însorit. În Capitală, vremea va fi frumoasă, cu temperaturi de 10-11 grade şi nu vor fi precipitaţii.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), sâmbătă vremea va fi în general închisă în toată ţara, iar dimineaţa şi seara va fi ceaţă în zonele joase, în timp ce, în vestul, nordul şi centrul ţării vor fi precipitaţii mixte. Va ninge, însă, la munte, mai ales pe crestele mai înalte, unde vor fi intensificări temporare ale vântului, care vor depăşi la rafale 70-80 de kilometri pe oră. Temperaturile pe timpul zilei vor fi cuprinse între 3 şi 7 grade, mai mari în sud-vest, iar minimele nu vor depăşi zero grade.

De duminică, Ajunul Crăciunului, temperaturile vor începe să crească uşor, însă cerul va rămâne mai mult noros în partea de nord.

În prima zi de Crăciun, temperaturile vor continua să crească, astfel că se vor înregistra 6 grade în Transilvania şi chiar şi 15 grade în Oltenia. Cerul va fi variabil, vor fi înnorări, în special, în zonele de munte, dar şi în nordul ţării. Vor fi precipitaţii mixte slabe pe arii restrânse la munte, unde vântul va avea unele intensificări. Va fi prezentă şi ceaţa dimineaţa şi noaptea, în zonele mai joase. Temperaturile pe timpul nopţii se vor situa între -2 şi 5 grade Celsius.

Luni, temperaturile vor mai creşte puţin.

Vizualizări: 1,374

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: