Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

16 ani de stăpâni roşii sunt de ajuns!

De 16 ani capitala Gorjului are aceeaşi soartă! Direct sau prin marionete, la vedere sau prin subsolurile politicii, stăpânii roșii au condus și conduc orașul! În urmă cu 16 ani, existau fabrici care acum sunt doar locuri de muncă pierdute și paragină. Cine a condus Gorjul în anii în care s-a transformat din floare a economiei naționale în șomaj, ruine și amintiri amare? Cum se poate, după 16 ani de declin, să mai vrei încă 4? Cum să nu vezi, ca cetățean cu drept de vot, câte dosare penale se învârt în jurul celor care ne conduc în Gorj de atâția ani? Am fost ieri cu treabă în Aninoasa. L-am întrebat pe unul, care lipea afișe cu stăpânul acelei comune: de ce susții un om care are o roabă de dosare penale, dosare grave despre banii comunei? Răspunsul m-a lăsat mut: a furat domnule, dar ne-a și asfaltat strada! Corect! Hai la vot mai departe cu ăștia, ce contează ce s-a întâmplat în anii în care ne-au condus? Ce contează că la Peștișani banii oamenilor sunt cimentați într-un stadion care putrezește în câmp, că centura Târgu Jiu e subiect penal, că apa potabilă, aia de ar trebui dată copiilor și bătrânilor noștri s-o bea zi de zi, este, în multe locuri din Târgu Jiu sau din alte locuri din Gorj, ori lipsă ori plină de murdărie și boli?
Dacă județul și capitala lui sunt ce trebuie pentru un trai decent, dacă tinerii au unde muncii iar bătrânii au ani de pensie liniștiți, dacă poți să-ți întemeiezi fără teamă o familie în Gorj sau în Târgu Jiu, dacă viitorul C.E.O. sună bine…ce rost are să schimbăm ceva? Peste 4000 de oameni plecați acasă din minerit în ultimii 4 ani s/au uitat. Miliardele de lei furate în Gorj din bani publici în ultimii 4 ani, cu dosare penale și condamnări, s-au uitat. Sutele de milioane de euro pe care nu i-am luat de la europeni să-i aducem în Gorj și să-i investim în locuri de muncă plus sutele de milioane trecute cu dibăcie în buzunarele conducătorilor noștri, s-au uitat. Dacă uităm tot, o luăm sigur de la cap. Cu aceiași oameni în fruntea județului și a orașului, peste 4 ani vom avea același rezultat: un nou declin, noi dosare penale, noi locuri de muncă pierdute în C.E.O. și locuri de muncă necreate în oraș sau în județ. Ce jale ar fi!
Cu respect și mâhnire Octavian Lupulescu, candidat PNL la Primăria Târgu Jiu

Vizualizări: 3,240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: