Dian Popescu: Barbu o căuta pe Elodia prin tufiş, la Rovinari

Campania electorală din aceste zile începe să semene tot mai mult a circ. După ce liberalii Tudor Barbu şi Gigi Pecingină au fost surprinşi în timp ce spionau vizita lui Călin Popescu Tăriceanu, la Rovinari, din tufişuri, cei de la ALDE au găsit o metodă de a se amuza pe seama adversarilor politici. Aceştia au agăţat fotografiile lui Barbu şi Pecingină în boscheţii din faţa sediului ALDE, simulând spionajul de la Rovinari.

Reprezentanţii ALDE Gorj au simulat spionajul liberalilor de la Rovinari, agăţând fotografiile acestora în boscheţi. Dian Popescu a făcut glume pe seama lui Tudor Barbu, despre care spune că o căuta pe Elodia prin tufiş. „Aţi văzut, la intrare, simbolic, am pus unul din măscăricii şefi de la PNL şi un locotenent în boscheţi. I-am pus simbolic pentru că, în urmă cu două zile, când am avut vizita preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în loc să-şi vadă de treaba lor pentru că ALDE avea o problemă electorală în Rovinari, au încercat, crezând că băiatul din Dămăroaia mai poate minţi oamenii, să-şi facă şi ei campanie electorală. Au încercat să stea de vorbă cu oamenii şi să-i convingă ca atunci când Călin Popescu Tăriceanu va intra în Rovinari să-l huiduie şi să facă dezordine, dar oamenii nu i-au ascultat. Probabil, măscăriciul de Tudor Barbu o căuta pe Elodia prin tufiş, la Rovinari”, a spus Dian Popescu, copreşedintele ALDE Gorj.
Dian Popescu le-a recomandat liberalilor să nu-l spioneze şi pe Traian Băsescu, în vizitele sale la Rovinari, pentru că s-ar putea alege cu „un cap în gură”. „Vreau să transmit maimuţelor din conducerea PNL să nu dea dracul să se caţăre prin copacii de la Rovinari, când va veni Traian Băsescu, preşedintele PMP, pentru că s-ar putea să-i ia de coadă şi să le dea câte un cap-n gură. Băsescu nu e Tăriceanu şi s-ar putea să-i ia de coadă şi să-i azvârle direct în Târgu Jiu, dacă îşi permit să facă ce au făcut când a venit Călin Popescu Tăriceanu, să stea atârnaţi în copaci, să stea cu frunzele în ochii. Barbu avea ochelarii în ochi şi nu-l deranjau, dar pe Pecingină îl deranjau că începuse să rupă frunzele care îi luau imaginea. Băsescu şi aşa nu-l suportă pe Barbu, face crize când îl vede, şi ca atare îi recomand să n-apară în faţa lui Băsescu la Rovinari, prin boscheţi, că s-ar putea să zboare cu boscheţi cu tot”, a precizat Dian Popescu.

Vâlceanu: Dian Popescu are frustrări
Liderii PNL Gorj susţin că nu-i spionau pe cei de la ALDE şi că se aflau în campanie, prin Rovinari. Dan Vâlceanu a făcut referire şi la problemele pe care Dian Popescu le are cu justiţia. „Vreau să vă spun că-l înţeleg pe Dian Popescu că vine să discute despre orice altceva şi nu despre judeţ. Dian Popescu este un senator care peste câteva luni îşi termină mandatul şi tot ce a făcut pentru Gorj este să aibă procese penale şi să fie condamnat penal, în rest n-a făcut nimic pentru acest judeţ. Şi atunci lipeşte pozele celor asupra cărora domnul are frustrări pe boscheţii din Târgu Jiu”, a declarat Vâlceanu. Tudor Barbu califică atârnarea fotografiei sale în boscheţi ca fiind un gest teribilist de copii.

Galerie foto


Vizualizări: 2,140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: