Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

16 copii din Gorj, dispăruţi în ianuarie

De la începutul acestui an, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a primit 16 sesizări privind dispariţii de minori. Poliţiştii de investigaţii criminale au soluţionat toate aceste sesizări, urmare a cercetărilor şi căutărilor derulate cu operativitate, toţi cei 16 minori fiind depistaţi la scurt timp şi încredinţaţi familiilor sau, după caz, internaţi în centrele de tip familial. Ieri, 31 ianuarie 2010, au fost soluţionate ultimelele două astfel de sesizări, fiind depistaţi minorii C.L.O., de 13 ani, a cărui dispariţie a fost sesizată în seara zilei de 30 ianuarie a.c., şi S.V.O., de 15 ani, sesizată ca dispărută la data de 20 ianuarie a.c..

Primul a fost identificat de poliţişti pe raza comunei Drăguţeşti, localitatea de domiciliu, după care a fost reinternat în Casa de Tip Familial “Săvineşti”, din Tg-Jiu. Minora a fost depistată de poliţişti pe raza oraşului Rovinari, fiind reinternată în Casa de Tip Familial „Tineretului”, din Rovinari. Din cercetări s-a stabilit că plecarea ambilor minori a fost voluntară, aceştia nefiind victimele vreunei infracţiuni.

De altfel, în toate cele 16 cazuri soluţionate de poliţişti, s-a stabilit faptul că  aceştia au părăsit domiciliul sau centrele în mod voluntar, pe timpul dispariţiei nefiind victime ale vreunor infracţiuni.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: