24 de salariați de la Fan Curier, infectați cu Covid 19

24 de muncitori de la depozit al companiei de curierat Fan Curier sunt infectați cu Covid 19, potrivit unui comunicat al companiei. Ei lucrau într-un depozit din comuna Ștefănești (Ilfov) și provin din două localități din județul Ialomița, potrivit directorului comercial al companiei.

„Majoritatea angajaţilor testaţi pozitiv erau deja în izolare la momentul efectuării testelor şi toţi contacţii direcţi ai acestora au fost izolaţi şi au intrat în carantină la domiciliu pentru 14 zile, conform protocolului medical în vigoare. Personalul izolat reprezintă un procent mic din totalul personalului care activează în Hub-ul din Ştefăneşti.

În plus, echipele din depozitul Fan Courier sunt autonome şi nu interacţionează, astfel că riscul de infectare între echipe este minim. Activitatea companiei se desfăşoară la parametri normali, echipele Fan Courier fiind pregătite anterior pentru un astfel de scenariu. Pentru siguranţa sanitară a angajaţilor vom intensifica controlul şi triajul epidemiologic”, a declarat Cornel Morcov, directorul comercial al firmei companiei.

Alți zece angajați ai companiei de curierat sunt în izolare și așteaptă rezultatul testelor.

Cei 24 de muncitori lucrau ca manipulanți de marfă în depozitul companiei.

Vizualizări: 3,278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: