Trei cazuri noi în Gorj, puține infectări la nivel național

Gorjul a înregistrat trei cazuri noi de Covid-19, după câteva zile de stagnare. La nivel național au fost însă puține cazuri, 125 în 24 de ore, semn că relaxarea socială va continua.

„În data de 8 iunie 2020 situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: 157 cazuri confirmate cu COVID-19 (pe raza județului Gorj), din care 96 persoane vindecate și externate, 47 persoane internate în spitale din județul Gorj, 6 persoane internate în spitale din județele de domiciliu și 8 persoane decedate”, a transmis Direcția de Sănătate Publică Gorj.

Două femei, de 65 respectiv 78 de ani, din orașul Novaci, sunt ultimele paciente ajunse duminică în Spitalul COVID din Târgu-Cărbunești. Una dintre ele și-a vizitat mai multe rude și prieteni din țară în ultima perioadă.

În județul Gorj mai sunt 30 persoane în carantină instituționalizată și 1545 de persoane în autoizolare la domiciliu.

Până astăzi, 8 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 20.604 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.826 au fost declarate vindecate și externate. La ATI, în acest moment, sunt internați 146 de pacienți.

Vizualizări: 2,514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: