250 de gorjeni au protestat la Bucureşti

250 de gorjeni au protestat la Bucureşti

250 de protestatari gorjeni au plecat ieri dimineaţă spre Bucureşti unde s-au alăturat colegilor din ţară! Este vorba de cei care lucrează în sănătate şi reprezentanţi ai pensionarilor. Oamenii speră ca de această dată să rezolve ceva, în caz contrar ameninţă în continuare cu protestele. Cei care au luat drumul Bucurestiului sunt nemultumiti de reducerile salariale cu 25%, dar şi de conditiile din spitale. “Sperăm ca de această dată să vorbească cineva şi cu noi. Dacă nu rezolvăm nimic vom continua protestele“,  spune liderul de sindicat Valentin Popa. (C.T.)

Ambulanţa Gorj cere salvări noi

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj a făcut prin intermediul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj o solicitare la Ministerul Sănătăţii pentru a primi 5 sau 6 ambulanţe de tip B. Cele mai multe solicitări sunt la Staţia din Târgu-Jiu şi la Substaţia de la Târgu-Cărbuneşti şi aici ar mai fi nevoie de ambulanţă pentru a face faţă chemărilor. (A.F.)

Cursuri pentru ambulanţieri

La începutul lunii octombrie medicii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj vor participa la un curs de perfecţionare cu un lector de la Craiova. Cursul ţine patru zile şi nu este prima dată când cadrele medicale de la salvare participă la cursuri. (A.F.)

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: