3 bauturi online aparte pe care nu le gasesti in magazinele fizice

De cate ori nu ai intrat intr-un hyper/supermarket in ideea de a cumpara o sticla de bautura cu care sa te delectezi si ai fost nevoit sa te multumesti cu acelasi sortiment pe care-l consumi de ani de zile? Magazinele fizice au un spatiu limitat, ceea ce inseamna ca este absolut normal sa comercializeze un numar mai mic de bauturi. In general, le au in catalog doar pe cele mai populare, pentru ca acestea aduc profit.

In schimb, daca vrei sa te bucuri de o noua experienta sau sa faci un cadou deosebit, cel mai bine este sa te orientezi catre magazinele cu bauturi online. Spre exemplu, pe www.beicevrei.ro vei gasi o gama foarte variata, care cuprinde atat branduri foarte populare in Romania (spre exemplu, Jack Daniel’s sau Jagermeister), dar si sortimente exotice, de cea mai buna calitate. Iata 3 bauturi online deosebite pe care nu le gasesti in magazinele fizice (sau le gasesti cu mare dificultate, dar la preturi foarte mari)!

Bruichladdich – The Classic Laddie

Bruchladdich este un whisky obtinut printr-un procedeu de tripla distilare a orzului provenit 100% din Scotia. Procesul de obtinere a ramas neschimbat de secole, iar o parte dintre masinariile folosite chiar dateaza din epoca victoriana. Gustul acestei bauturi online este fin si revigorant, avand la baza note de stejar dulce si orz. Acestea sunt completate de o combinatie exceptionala de mere verzi, zahar brun si arome dulcegi de malt.

Mirosul „tradeaza” note de menta si flori salbatice proaspat taiate, margarete si cirese. Dupa ce acest whisky va fi turnat in pahar, vor fi foarte usor remarcate aromele saline, amintindu-ne ca maturarea lui se realizeaza in apropierea marii. Daca adaugi cateva picaturi de apa, vei putea sa simti si mirosul de fructe caramelizate, lamaie, miere si mandarine.

Taiga Shtof Siberian Vodka

​Taiga Shtof demonstreaza, daca mai era nevoie, ca Rusia este cel mai priceput producator de vodka din lume. Aceasta este obtinuta din grau si secara culese primavara, dupa ce au petrecut 6-8 luni sub zapada, lucru mentionat si pe sticla. Gustul acestei bauturi online este extrem de fin, fiind un real etalon al autenticitatii si calitatii. Sticla este imbracata in piele, decorata cu un model traditional buryat (populatie indigena a Republicii Buryat; mongoli din regiunile nordice).

Armand de Brignac Brut Rose

Armand de Brignac Rose este considerata unul dintre cele mai bune vinuri spumante din lume, fiind dedicata persoanelor rafinate si elegante. Aceasta sampanie extraordinar de fina este obtinuta din trei soiuri de struguri: 50% Pinot Noir, 40% Pinot Meunier si 10% Chardonnay. In plus, are o aciditate foarte ridicata, care-i confera prospetime si o corpolenta medie.

Culoarea acestei bauturi online este roz pal cu tuse de somon, avand o limpezime iesita din comun, dar si o stralucire aparte. Aroma sa este imbogatita de note de capsuni, cirese si mure, totul fiind imbracat intr-un miros deosebit de drojdie si paine coapta proaspat scoasa din cuptor.

Beicevrei.ro este importatorul oficial in Romania al acestor bauturi online. Se pot achizitiona de pe site la pret de import.

Vizualizări: 1,217

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: