30 de angajări la Rovinari

Serviciul de Iluminat Public al Orașului Rovinari a scos la concurs nu mai puțin de 30 de posturi.

Cele mai multe, 25 de posturi, sunt de muncitor necalificat în cadrul Compartimentului Măturat, Spălat și Întreținerea Căilor Publice. Candidații trebuie să aibă cel puțin studii gimnaziale, iar vechimea în muncă nu este necesară.

Două posturi sunt de șofer pentru Compartimentul Deszăpezire. Și aici sunt necesare studiile gimnaziale, dar trebuie și cel puțin trei ani vechime în muncă.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 14 iunie 2021, ora 16.00. Concursul va avea loc pe 23 iunie - proba scrisă și 28 iunie - proba interviu.

Tot Serviciul de Iluminat Public al Orașului Rovinari mai scoate la concurs un post de referent pentru care sunt necesare studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat, și șapte ani vechime în muncă.

Un alt post este de consilier juridic, pentru care se impun studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniile științe juridice. Candidații au nevoie de vechime în muncă de cel puțin șapte ani. Mai este un post la Resurse Umane, pentru care se cer studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul științe economice, dar numai un an de vechime în muncă.

Cei interesați se pot înscrie la concurs  până pe 14 iunie 2021, ora 16.00. Prima probă va fi pe 24 iunie.

Informații suplimentare pot fi obținute la Serviciul de Iluminat Public al Orașului Rovinari, Str. Florilor nr. 2, județul Gorj, telefon 0253/371.095, interior 111. (A.A.)

Vizualizări: 7,993

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: