5000 de gorjeni au buletinele expirate

Peste 5200 de gorjeni au actele de identitate expirate, potrivit unor date furnizate de Serviciul de Evidenţă a Persoanelor Gorj. Pentru a facilita schimbarea documentelor, angajaţii celor opt centre de Evidenţa Persoanelor din Gorj îşi menţin în continuare programul prelungit, de la ora 8 la ora 20. Aceştia vor lucra inclusiv pe 6 decembrie, ziua în care va avea loc al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

Angajaţii Direcţiilor de Evidenţa Persoanelor lucrează cu un program prelungit de aproximativ o lună, timp în care peste 7350 de persoane şi-au schimbat documentele de identitate. Dintre aceştia 824 de persoane aveau cărţile de identitate expirate. “Vreau să le transmit gorjenilor că în continuare lucrăm la un program prelungit, tocmai pentru a le facilita schimbarea cărţilor de identitate expirate pentru a putea vota la alegerile din data de 6 decembrie. În această zi vom avea un program special care se va încheia odată cu închiderea urnelor la ora 21”, declară Doinel Popescu, şeful Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor Gorj.

Cele opt centre de evidenţa populaţiei din Gorj sunt în Târgu jiu, Motru, Cărbuneşti, Rovinari, Novaci, Bumbeşti-Jiu şi Turceni.

Dacă în mod normal pentru eliberarea unei cărţi de identitate, trebuia să aşteptăm şi patru zile, acum putem primi buletinul şi în ziua în care depunem cererea.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: