53 de candidați pentru un post de polițist

Concurență acerbă pentru postul de purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Poliție Gorj. Locul lăsat liber de Ion Lazăr este dorit de 53 de persoane. Vorbim de polițiști și de alte persoane din afara IPJ, pentru că s-au putut înscrie la concurs și candidați din afara sistemului. Proba scrisă va avea loc la sfârșitul lunii martie.

53 de persoane și-au depus dosarele de candidatură până marți după-amiază, când a fost termenul limită. Dosarele urmează să fie analizate, iar candidații care vor fi acceptați să participe la concurs vor fi anunțați, în câteva zile. “După depunerea dosarelor de recrutare, comisia de recrutare va analiza candidaturile urmând a se pronunța cu privire la validarea/invalidarea acestora, lista candidaților ale căror dosare au fost acceptate, precum și lista candidaților a căror candidatură a fost invalidată, urmând ca aceste liste să fie înaintate la comisia de concurs și afișate la avizierul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj”, se arată într-un anunț al instituției.

Concursul va avea loc pe 30 martie. Înainte să ajungă la proba scrisă, cei care "vânează" postul de la IPJ Gorj trebuie să treacă testul psihologic și o probă practică. Printre candidați se numără și Anamaria Ianc, fostul purtător de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: