Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Angajări la Oficiul de Cadastru

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Gorj a scos la concurs două posturi de referent, treapta IA. Una dintre angajări este pentru Serviciul Publicitate Imobiliară, Biroul de Relații cu Publicul Novaci. Candidații la acest post trebuie să aibă cel puțin studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime în muncă minimum 6 ani și 6 luni, dar și cunoștințe avansate operare pe calculator.

Cei interesați pot depune dosarul de înscriere la concurs până în data de 31 ianuarie. Proba scrisă va avea loc în 11 februarie, iar interviul în 15 februarie. Postul este pentru o perioadă nedeterminată.

Celălalt post de referent este pentru Serviciul Publicitate Imobiliară, iar condițiile de participare la concurs sunt aceleași. În acest caz, data limită de depunere a dosarelor este 22 ianuarie. Concursul va debuta în data de 4 februarie, cu proba scrisă, iar interviul a fost programat pentru data de 8 februarie.

Vizualizări: 1,941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: