Bîrcă: Am 11 proiecte pentru anul acesta

Ion Bîrcă, primarul comunei gorjene Turburea, spune că pentru anul acesta are o mulțime de proiecte pe care le va pune în operă, unele noi, altele începute în anul 2018. ”Așteptăm bugetele. Anul acesta va fi unul plin. Am 11 proiecte. În ceea ce privește lucrarea de extindere a rețelei de gaze, am semnat contractul cu o firmă din București. Toată investiția este pe buget local”, a declarat Ion Bîrcă, primarul comunei Turburea.

Conform primarului Ion Bîrcă, este vorba de finalizarea rețelei de canalizare în satele Turburea, Șipotu, Spahii, pe o distanță de 14 km, extinderea rețelei de canalizare în satele Poiana și Cocorova, pe o distanță de 12 km, finalizarea asfaltării DS9, pe o distanță de 5 km, finalizarea lucrărilor de modernizare la Școala Poiana, modernizarea puțului de apă din satul Turburea, aceste proiecte fiind finanțate din pe fonduri guvernamentale.

Are și trei proiecte pe fonduri europene. Este vorba de înființarea unei grădinițe în satul Poiana, anveloparea corpului B al liceului din localitate, precum și construirea unei platforme de gunoi de grajd cu dotările aferente.

Din fonduri proprii, Primăria Turburea a realizat extinderea rețelei electrice în satul Poiana, va construi o bisericuță de lemn în satul Turburea, va introduce rețeaua de gaze pe o distanță de aproximativ 15 km, în satele Poiana și Cocorova.

Vizualizări: 2,227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: