60.000 lei pentru Zilele Municipiului Târgu Jiu

Primăria Târgu Jiu alocă pentru anul acesta suma de 60.000 lei pentru organizarea celei de-a XII-a ediţii a zilelor oraşului. Autorităţile locale spun că suma este relativ mică faţă de alte oraşe din ţară.

Consilierii locali din Târgu Jiu au aprobat ieri în şedinţa de consiliu local acordarea sumei de 60.000 lei pentru organizarea manifestării “Zilele Municipiului Târgu Jiu”, care va avea loc în perioada 20-26 mai. “Pentru organizarea unui eveniment de calitate, care să încânte participanţii, vă rugăm să aprobaţi alocarea sumei de 60.000 lei, necesari pentru artiştii care susţin programele, asigurarea echipamentelor tehnice, realizarea materialelor de promovare a evenimentului, organizarea simpozioanelor propuse, etc.”, se arată în referatul întocmit de Narcisa Cristea, directorul economic al primăriei Târgu Jiu.

Primarul Florin Cârciumaru spune că de fapt soliştii vor fi plătiţi de nişte sponsori. “Este o sumă destul de mică în comparaţie cu ce oferă alte consilii locale în alte oraşe din ţară. Acest lucru este posibil pentru că am găsit soluţia de a colabora cu câteva firme care au venit în sprijinul nostru să facă completarea sumei necesare prin sponsorizări. Suma de 60.000 lei este suficientă pentru cheltuielile care sunt de făcut, pentru că spectacolul, logistica şi celelalte cheltuieli vor fi acoperite de firma respectivă. De fiecare dată am încercat să aducem soliştii pe care îi preferă tineretul, încă nu este definitivată situaţia cu ce formaţii vom aduce la Târgu Jiu”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul din Târgu Jiu. 

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: