66 de târgujieni au primit câte o locuinţă

Peste 60 de familii din Târgu Jiu se vor putea muta în casă nouă. Primăria Târgu Jiu a repartizat locuinţele. Noii proprietari mai au doar să deschidă partide la apă, curent și gaze. Circa o mie de persoane au fost pe lista de aşteptare.

Oamenii au fost convocați într-o ședință în care le-au fost înmânate cheile. „S-au făcut repartiţiile. Primăria i-a convocat pe toți cei care s-au încadrat în criteriile impuse de comisia de aprobare a unităților. Urmează ca fiecare să deschidă partidele pentru utilităţi după care se va intra în unitățile locative. I-am văzut mulțumiţi, e adevărat că, după mulți ani, că, în sfârșit, au reușit să obțină o locuință și vor avea pe viitor condiții civilizate de trai”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu.

1.200 de târgujieni au solicitat o locuinţă ANL. Aproximativ 800 au fost respinși pentru că au încălcat criteriile de eligibilitate. 40 dintre locuinţele repartizate acum sunt apartamente și garsoniere noi în zona Narciselor. Restul sunt locuințe care s-au eliberat în ultimii ani. (A.A.)

Vizualizări: 934

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: