7 motive pentru care să te bucuri de toamnă

Chiar dacă zilele însorite de vară au trecut, toamna vine cu o frumusețe aparte dar și cu o multitudine de activități și bunătăți de care să ne bucurăm.

Zilele mai scurte și mai reci pot fi un răsfăț uimitor pentru acele persoane care nu suportă căldură, iar plimbările în aer liber în sezonul de toamnă pot fi adevărate explorări de abundență și bogăție de culoare, arome și zâmbete.

Mai mult decât atât toamna există o multitudine de festivaluri la care poți să participi dar și să te bucuri de o serie de activități în aer liber sau în interior.

Iată câteva motive pentru care toamna este un anotimp de care se merită să te bucuri.


Multitudinea de culori

Dacă în restul sezoanelor culorile rămân aproximativ aceleași în sezonul de toamnă culorile sunt mereu schimbătoare.

Astfel că, te poți bucura de peisaje uimitoare care se schimbă de la o zi la alta.


Te bucuri de arome de toamnă

Aromele delicioase ale fructelor și legumelor de toamnă te pot face să te bucuri de anumite preparate cu gust autentic doar în acest sezon.

Aici vorbim despre plăcinta cu dovleac, mere caramelizate, plăcinta cu măr, specialitate de cafe late cu dovleac, găluște cu prune dar și diferite ceaiuri care pot fi condimentate cu aromă de dovleac.

Mai mult decât atât, acum poți savura un ceai delicios, în timp ce te bucuri de un peisaj cu totul aparte. 


Activități creative și fascinante în interior

Dacă în timpul verii locuințele noastre se supraîncălzeau iar timpul petrecut aici nu era unul dintre cele mai plăcute momente, iată că în sezonul de toamnă, casele noastre par să fie mai confortabile și să ne ofere acea plăcere de a ne crea anumite activități care ne plac.

De la gătit sau dansat împreună cu cei dragi, la pictat sau lucru manual, toate aceste lucruri pot fi făcute cu mai multă bucurie în zilele ploioase.

Dacă îți dorești să pictezi împreună cu copilul tău dar nu ești un profesionist în ale picturii folosește-te de pictura pe numere de pe HappyArt.ro ,ce se va potrivi atât copilului tău cât și ție.


Vreme perfectă pentru starea ta de spirit 

Zilele de vară sunt frumoase însă temperaturile prea ridicate îți pot crea un disconfort.

Zilele de toamnă sunt pur și simplu perfecte pentru explorare și te poți bucura de aer curat fără a mai fi nevoie să stai în aer condiționat.


Ținute mai fascinante

Atunci când temperaturile sunt ridicate, ținutele de vară pot fi destul de sumare și nu pot fi accesorizate la fel de frumos ca în sezonul mai rece precum este toamna.

Acum te poți bucura de ținute fascinante pe care să le combini într-un look cu totul bogat și deosebit.


Foc de tabără

Pentru că zilele sunt mult mai scurte iar serile mai lungi, este momentul perfect pentru a te bucura împreună cu cei dragi de un foc de tabără care îți va oferi nu doar o stare de bine dar aduce și un confort termic foarte plăcut.


Festivaluri

În general toamna este momentul în care se organizează foarte multe festivaluri de teatru sau de toamnă.

Fie că alegi să mergi la acel festivaluri în aer liber sau în interior, cu siguranță acest sezon vine cu o varietate de teme, culori și tradiții ce merită a fi experimentate.

Vizualizări: 452

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: