900 de gorjeni pot merge la muncă în Spania

O firmă din din regiunea Huelva, Spania, oferă 900 locuri de muncă în agricultură la recoltarea  de căpșuni, zmeură, mure și afine. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 15 aprilie 2021.

Se caută 600 de femei și 150 cupluri, până în 50 ani, cu experiență în agricultură și capabile să recolteze căpșuni, afine, zmeură și mure, la temperaturi ridicate în primăvară, din sere.

Se lucrează 6 ore și 30 minute/zi (cu pauză de masă de o jumătate de oră), în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva.

Salariul brut este de 44,99 euro/zi, din care se scad asigurări de sănătate și TVA (net 41,29 euro/zi). La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 euro centi/zi (persoane noi) și la persoanele care au mai lucrat la firmă, un bonus de 0,80 euro cenți/zi. Orele suplimentare se plătesc cu 7,47 euro brut/oră.

Cazarea este oferită gratuit de companie. Se plătesc utilitățile (electricitate, apa, gunoi și butelie) 1,73 euro/zi din net. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este platită de muncitor.

Angajarea se face cu contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă 15 zile. Contractul de muncă poate începe cu 01 aprilie 2021.

Persoanele cu domiciliul în județul Gorj, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă GORJ, (informații și la telefon 0253/211568). Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

Vizualizări: 1,147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: