A accident o persoană şi a fugit

În data de 16 decembrie 2009, la ora 08:20, Poliţia municipiului Tg-Jiu a fost sesizată prin SNUAU 112, de Cristian P. C., din localitate, cu privire la faptul  că pe strada Bicaz din Tg-Jiu a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei, abandonând autoturismul implicat în eveniment.

În urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul auto în persoana lui Vasile N. M., de 31 ani, din Tg-Jiu. De asemenea, poliţiştii au stabilit că Vasile N. M., în timp ce conducea un autoturism pe strada Bicaz, nu a adaptat viteza de deplasare, având în vedere condiţiile meteo ( zăpadă) şi a intrat în derapaj, acroşând victima care se deplasa pe partea carosabilă ca pieton. Bărbatul nu posedă permis de conducere a autovehiculelor.

Victima, Mircea C., de 53 ani din Tg-Jiu, a fost transportată la Spitalul Judeţean Tg-Jiu în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: