A căzut prin tavan! S-a prăbuşit peste un angajat

Doi bărbaţi din Gorj au ajuns cu multiple leziuni la spital după un accident stupid.  Unul dintre ei a căzut prin tavanul fals al unui magazin şi s-a prăbuşit chiar peste un angajat. Ambii au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe cu mai multe răni.

Incidentul s-a petrecut la un magazin de piese auto din cartierul Vădeni. Angajatul care voia să monteze un aparat de aer condiţionat a căzut prin tavan de la o înălţime de cinci metri. El s-a prăbuşit chiar peste un alt salariat.  „Cele două persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Târgu Jiu. Au fost trimise la faţa locului două ambulanţe. Cele două victime prezentau multiple traumatisme”, a explicat Constantin Mitroi, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, iar inspectorii de muncă le-au transmis şefilor celor doi angajaţi să ancheteze incidentul şi să le transmită concluziile. „Un bărbat de 43 ani, în timp ce efectua lucrări la instalaţia de climatizare, din tavanul fals al unei societăţi comerciale din municipiul Târgu Jiu, s-a dezechilibrat şi a căzut prin tavanul fals peste un bărbat de 34 ani, lucrător comercial, care se afla în magazin. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru nerespectarea normelor legale de sănătate şi securitate în munca”, a transmis Ion Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

„Incidentul petrecut va fi cercetat de angajatorii celor doi salariaţi implicaţi. Dosarele de evenimente vor fi depuse la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj pentru avizare”, a declarat Neli Matei, purtătorul de cuvânt al ITM Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 2,095

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: