Infracțiuni în serie comise de un tânăr de 23 de ani

Polițiștii au fost sesizați miercuri prin apelul 112 de un tânăr de 21 de ani, din comuna gorjeană Negomir, cu privire la faptul că un vecin i-a sustras autoturismul și l-a avariat.

"La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat că un tânăr de 23 de ani, din comuna Negomir, a sustras autoturismul apelantului, care se afla parcat în fața unui local de alimentație publică de pe raza localității de domiciliu. Ulterior, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe D.J. 674/B Negomir, a intrat în coliziune cu o ţeavă, provocând avarii la autoturism", arată IPJ Gorj.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că tânărul de 23 de ani, nu posedă permis de conducere, iar în urma testării cu etilotestul a rezultat o concentrație de 0,98 mg./litru alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere și aflată sub influența alcoolului, furt și distrugere din culpă. (A.A.)

Vizualizări: 4,086

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: