Dodoi nu mai e pandur. A semnat cu CFR?

Gabriel Dodoi nu mai este jucătorul echipei Pandurii. Contractul dintre cele două părţi a încetat cu data de 13 februarie, după cum a stabilit comisia de litigii a Federaţiei Române de Fotbal. Potrivit unor surse, jucătorul a semnat deja cu CFR Cluj.

Comisia FRF a admis cererea de chemare în judecată a lui Dodoi şi a dat o soluţie în favoarea jucătorului, în litigiul cu Pandurii. Clubul o poate ataca în termen de cinci zile. „Constată încetate raporturile contractuale dintre reclamantul Dodoi Ioan Gabriel şi pârâtul CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu (…) pentru justă cauză începând cu data de 13.02.2018. Cu recurs în 5 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 13.02.2018”, este soluţia comisiei.

Fostul director sportiv de la Pandurii, Robert Bălăeţ, a dezvăluit că Dodoi şi-a găsit deja echipă. „Dodoi a semnat cu CFR Cluj, ştiu sigur. Aşa zic sursele mele. El ştie dacă a făcut o alegere bună. Este un jucător care poate juca în divizia A, nu la CFR anul acesta, pentru că are jucători. CFR a investit mult în tineri”, a spus Robert Bălăeţ la Accent TV.

Alţi doi jucători au reclamat Pandurii la federaţie. Este vorba de Alin Vlad Bujor şi Victor Sergiu Homei. Plângerile lor au primit termen de judecată pe 20 februarie.

Vizualizări: 1,219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: