A demisionat după ce i-a făcut pe românii din Marea Britanie hoți de buzunare

Ali Sadjady, un politician britanic care candida la alegerile europarlamentare, a fost forțat să demisioneze după ce a afirmat că este tentat să susțină procesul Brexit dacă acest lucru ar opri venirea hoților de buzunare români în Marea Britanie, scrie Mediafax, citând The Independent.

Sadjady, fost membru al Partidului Conservator, candida la europarlamentare din partea noii formațiuni centriste Change UK. "Când aud că 70% din hoții de buzunare prinși la metroul din Londra sunt români mă cam face să vreau Brexit", afirma Sadjady, într-un mesaj pe Twitter postat în noiembrie 2017.

Pe lângă afirmațiile privind cetățenii români, politicianul a sugerat într-o serie de mesaje pe Twitter că cei care militează pentru un nou referendum pe tema Brexit "nu cred în democrație".

Marți seară, un purtător de cuvânt al formațiunii Change UK a declarat că, în urma discuțiilor, Ali Sadjady a reflectat în legătură cu mesajul inadecvat postat pe Twitter în 2017 și a fost de acord să se retragă de pe lista de potențiali candidați la europarlamentare.

Vizualizări: 3,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: