Copii români, adăpostiți într-o unitate militară din Sri Lanka. Acolo e masacru!

Opt copii românii și însoțitorii lor au fost duși într-o unitate militară din Colombo, Sri Lanka, acolo unde mai multe explozii au ucis sute de oameni de Paștele catolic. Anunțul a fost făcut de ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu. Copiii erau acolo într-un schimb de experiență.

Bilanţul exploziilor la hoteluri şi biserici din Sri Lanka a crescut la 156 de morţi şi peste 400 de răniţi, au anunţat surse medicale, precizând că numărul victimelor este în continuă creştere. Cel puţin 35 de cetăţeni străini sunt printre victime.

Guvernul din Sri Lanka a decretat duminică blocarea temporară a reţelelor de socializare pentru a împiedica difuzarea de informaţii incorecte şi false cu privire la valul de atentate care a lovit insula.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, duminică, condoleanţe tuturor celor afectaţi de atacurle din Sri Lanka şi a afirmat că ” trebuie să susţinem libertatea religiei şi a credinţei”.

”Condamn cu fermitate atacurile teribile împotriva unor oameni nevinovaţi din #SriLanka în Duminica Paştelui. Condoleanţele mele tuturor celor afectaţi. Trebuie să susţinem libertatea religiei şi a credinţei”, a scris, duminică, Iohannis pe Twitter.

Vizualizări: 1,955

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: