A distrus patru maşini parcate în Târgu Jiu

Un accident grav de circulaţie a avut loc în noaptea de duminică spre luni la Târgu Jiu, puţin după ora 1.00 noaptea. Mai multe maşini au fost grav avariate pe str. 14 Octombrie din Târgu Jiu. A fost fisurată şi conducta de gaze care alimenta casele din zonă.

Autoturismul BMW circula cu viteză, a lovit mai întâi două maşini parcate pe partea dreaptă a drumului, după aceea o altă maşină aflată în afara părţii carosabile, după care a ricoşat într-o altă maşină.

La faţa locului a mers un echipaj de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, pentru că a fost fisurată o conductă de gaze. Circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri de mers, până la eliminarea pericolului producerii unei explozii. Alimentarea cu gaze naturale a fost oprită în zonă timp de câteva ore.

Poliţia a comunicat că şoferul nu consumase alcool şi că a fost sancţionat pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum. Deşi maşina cu care a fost produs accidentul a fost serios avariată, ocupanţii acesteia au declarat că nu au fost răniţi, astfel că evenimentul rutier a fost înregistrat ca tamponare.

Galerie foto







Vizualizări: 10,823

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: