A fugit de acasă, supărat pe nota de la Capacitate

Situație incredibilă într-o familie din Târgu Jiu, care s-a trezit acum că băiatul de 15 ani care a susținut examenul de capacitate a plecat de acasă după ce și-a exprimat nemulțumirea pentru nota pe care a luat-o la matematică.

Marius Bălăceanu a luat 6.50, mult mai bine față de alți colegi de-ai săi de la școala Voievod Litovoi și, în același timp, mai slab față de alții, care au învățat mai mult. Tânărul nu a spus rudelor decât că știa că a rezolvat majoritatea subiectelor și spera la o notă mult mai mare, după afișarea rezultatelor părinții observând că acesta nu mai apare acasă. Oamenii nu au avut încotro și au pus plecarea lui pe seama notei de la matematică, notă care este mai mare cu un punct decât cea de la română.

„Nu ne-a spus nimic atunci când a plecat de acasă. A venit și ne-a zis că a văzut rezultatele, că spera la o notă mai mare, după care și-a luat bicicleta și dus a fost. Noi nu l-am certat, chiar am încercat să îl încurajăm, dar acum am văzut că nu mai vine înapoi acasă și nu știm unde este și ce face. Suntem disperați și vrem să îl găsim”, spune tatăl lui Marius, părinții punând inclusiv afișe pe stradă prin care îi roagă pe gorjeni să îl ajute să își găsească fiul. Cazul a fost adus și în atenția polițiștilor, care l-au dat pe minor în urmărire la nivel național, în speranța că cineva îl va vedea și îi va ajuta pe părinți să îl găsească mai repede.

Conform informațiilor oficiale ale IPJ Gorj, semnalmentele lui Marius sunt: înălţime aproximativ 1,65 metri, greutate aproximativ 60 kg, păr brunet, tuns scurt, faţă ovală, ochi căprui, urechi normale, ten măsliniu. Polițiștii spun că la data dispariţiei băiatul era îmbrăcat într-o pereche de pantaloni tip-blue jeans, culoare albastru închis, un tricou de culoare alb, iar în picioare purta o pereche de adidaşi din imitaţie piele culoare negru. Persoanele care pot da relaţii despre minor sunt rugate să apeleze 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: