A fugit la vecin, de frica soțului violent

O femeie din Capu Dealului, județul Gorj, a reușit să obțină în instanță ordin de protecție împotriva soțului ei violent. Deși este proprieratul casei, acesta a fost evacuat și nu are voie să se apropie timp de două luni.

“În motivarea cererii, în fapt, s-a arătat că, în data de 22.01.2023, în jurul orelor 15.00, în timp ce se aflau în locuința comună, din sat Capu Dealului, agresorul aflat în stare de ebrietate, pe fondul unui conflict spontan, a exercitat acte de violență asupra soției sale, pe care lovit-o, cu palma, în zona feței, motiv pentru care, de teamă, aceasta s-a refugiat în locuința vecinului său, care, fiind audiat, a declarat că victima prezenta urme de sânge în zona gurii. Victima a fost urmată de agresor, care, în prezența martorului a amenințat-o cu suprimarea vieții, motiv pentru care martorul a anunțat organele de poliție”, se arată în documentul de la instanță.

După cum s-a consemnat în formularul de evaluare a riscului întocmit de organele de poliție, agresorul este o persoană violență, care are probleme cu consumul de alcool, iar în ultima perioadă actele de agresiune exercitate de către acesta asupra soției sale au crescut în intensitate și frecvență.

“Dispune emiterea ordinului de protecție în favoarea reclamantei pe o durată de 2 luni, începând cu data de 27.01.2023”, se arată în decizia luată la Judecătoria Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: