A furat 800 de litri de combustibil

Un bărbat de 25 ani, din comuna Bustuchin, judeţul Gorj, a fost reţinut de poliţişti pe timp de 24 de ore, fiind suspectat că a sustras de la locul de muncă aproximativ 800 litri de produs petrolier.

În dimineaţa zilei de 1 octombrie a.c., în jurul orelor 09:15, poliţiştii Postului de Poliţie Bustuchin, în timp ce executau serviciul de patrulare pe DC 31 Bustuchin-Zevelceşti, au găsit un autoturism de provenienţă autohtonă, abandonat.

Procedând la controlul autoturismului, în interior au fost găsite mai multe recipiente din plastic (bidoane) ce conţineau produs petrolier, cantitatea de aproximativ 800 litri.

Poliţiştii au efectuat investigaţii şi au stabilit că autovehiculul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, aparţine lui Constantin B.C., de 25 ani, din comuna Bustuchin, judeţul Gorj, angajat al unei societăţi comerciale din Bustuchin. De asemenea, s-a stabilit că produsul petrolier a fost sustras de către Constantin B.C., chiar de la locul de muncă.

Urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii au dispus faţă de Constantin B.C., măsura reţinerii pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 2 octombrie a.c., să fie prezentat Parchetului şi Judecătoriei Tg. Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă.

Cantitatea de produs petrolier a fost restituită unităţii prejudiciate.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: