A intrat cu maşina în stâlp. Era beat!

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Băleşti, a intrat cu maşina într-un stâlp de beton, situat pe o stradă din municipiul Târgu Jiu. Conform cercetărilor, acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 25 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că pe strada Calea Severinului, din municipiul Târgu Jiu, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au stabilit faptul că bărbatul, în timp ce se deplasa cu maşina pe direcția Bălești-Târgu Jiu, a pierdut controlul direcției autoturismului, intrând în coliziune cu un stâlp de beton.

În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Vizualizări: 964

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: