Crimă înfioratoare în ziua de Crăciun! Și-a decapitat prietenul de pahar cu o drujbă

Poliția din Dolj este în alertă după ce un tânăr cu probleme psihice și-a omorât prietenul cu o drujbă. Crima a avut loc în ajunul Crăciunului, în comuna Călărași, iar criminalul nu a fost prins.

Principalul suspect este S. Stefaniță Marcel și este cunoscut drept Fane Macarena. Potrivit sursei citate, bărbatul are un grad de înapoiere psihică, posibil periculos. Victima avea 57 de ani.

Acesta a dispărut după comiterea faptei, fiind căutat în zona dintre Bechet-Dăbuleni-Damian-Ostroveni. Cei care pot oferi informații despre bărbat sunt rugați să anunțe urgent poliția sau să apelezei 112.

Politistii doljeni împreună cu jandarmii și autoritățile locale sunt pe teren în căutarea criminalului, potrivit jurnaldecraiova.ro

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din Dăbuleni au fost sesizaţi în prima zi de Crăciun, prin apel de urgenţă 112, de o femeie, de 50 de ani, din comuna Călăraşi, cu privire la faptul că vecinul său de 57 de ani este decedat în locuinţă.

“Întrucât au rezultat indicii privind săvârşirea infracţiunii de omor, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic Dolj. În fapt, în cursul nopţii de 24/25 decembrie, bărbatul de 57 de ani, împreună cu alţi doi bărbaţi, din aceeaşi localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuinţa victimei, iar la un moment dat, unul dintre cei doi bărbaţi, în vârstă de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure şi cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul”, a transmis IPJ Dolj.

Vizualizări: 1,870

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: