Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A intrat în casa unei vecine și i-a schingiuit câinele

O femeie din Stănești a alertat poliția după ce un vecin i-a rănit câinele. Bărbatul s-a ales cu dopsar penal pentru de rănirea cu intenție a animalelor și violare de domiciliu.

”La data de 3 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu, au fost sesizați de către o femeie, de 60 de ani, din comuna Stănești, cu privire la faptul că a găsit câinele rănit.

La fața locului s-a deplasat o echipa operativă formată din polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu și Biroului pentru Protecția Animalelor, care, din primele cercetări efectuate au stabilit faptul că  la data de 3 august a.c., un bărbat, de 40 de ani, din aceeași localitate, ar fi pătruns, fără drept, în curtea femeii și i-ar fi rănit câinele.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rănirea cu intenție a animalelor și violare de domiciliu”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: