A jefuit călători care dormeau în tren

Poliţiştii Birolui Transporturi Tg.Jiu au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, doi bărbaţi în vârstă de 29, respectiv 31 de ani, suspectaţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat că în noaptea de 04/05.09.2013, B.N., de 29 ani, din oraşul Reşiţa, judeţul Caraş Severin, în timp ce călătorea cu trenul pe relaţia Arad – Tg-jiu – Bucureşti, între Staţiile Valea Sadului şi Tg-Jiu, a pătruns într-un compartiment al trenului unde profitând de faptul că partea vătămată R.I. şi fiul acestuia dormeau, ar fi sustras un telefon mobil în valoare de 3.500 lei, după care a coborât în Staţia CF Tg.Jiu. Prejudiciul a fost recuperat, fiind ulterior restituit părţii vătămate.

Împotriva bărbatului s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, astăzi, 06.09.2013, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa de Judecată a emis pe numele mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Biroul de pesă al IPJ Gorj

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: