Grigoraş, implicat în demiterea lui Pârvulescu

„Vorbele antrenorului Petre Grigoraş au cântărit mult în luarea deciziei de demitere a mea”, susţine fostul preşedinte executiv de la CS Panduri, Eugen Pârvulescu.

Eugen Pârvulescu a confirmat că a fost dat afară de la CS Pandurii. Deşi informaţia a apărut acum câteva săptămâni, iniţial, preşedintele clubului, Mihai Prunariu, spunea că Pârvulescu este în concediu şi nu a comentat motivele rezilierii contractului cu preşedintele executiv. Ieri, Pârvulescu a declarat că Prunariu i-a spus că acţionarii nu-l mai vor. Pârvulescu a sugerat că antrenorul Petre Grigoraş a pus umărul la schimbarea sa. „Doar am avut o discuţie cu domnul Mihai Prunariu. M-a informat că este decizia membrilor AGA, nimic mai mult. Am înţeles că a fost şi domnul antrenor la acea şedinţă. Probabil au cântărit mult vorbele dânsului, dar la momentul actual nu mai contează acest lucru. Îmi pare rău, dar viaţa merge înainte. Plec cu satisfacţie acasă“, a declarat acesta. Petre Grigoraş a fost întrebat într-o conferinţă de presă despre schimbarea lui Pârvulescu, însă a spus că nu-l interesează astfel de subiecte. Surse din club susţin că Grigoraş şi-a fi condiţionat acum câteva luni revenirea la Pandurii de plecarea lui Pârvulescu, Bălăeţ şi Băloi, cu care ar fi avut divergenţe în primul lui mandat la Târgu Jiu.

CS Pandurii nu a comunicat, până acum, despre plecarea lui Pârvulescu. Clubul ar trebui să lămurească şi dacă are de plătit preşedintelui executiv suma de 60.000 de euro, restanţe salariale.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: