Anton: Noi am adus echipa aici, noi trebuie să o scoatem

Jucătorul CS Pandurii, Paul Anton, spune că îi este ruşine de situaţia în care a ajuns echipa, dar crede că tot fotbaliştii trebuie să o scoată la capăt. Anton precizează că nu s-a uitat în clasament şi nu a aflat că Pandurii e pe locul 17. Jucătorul crede că dacă Pandurii nu va începe să strângă puncte este posibil să înceapă lupta pentru evitarea retrogradării.

Paul Anton, jucătorul dorit şi de Steaua acum câteva săptămâni, spune că îi este ruşine de cum a ajuns Pandurii. El speră că echipa sa va câştiga meciul cu FC Viitorul de sâmbătă de pe Stadionul Municipal. “Sincer nu m-am uitat la clasament deloc. Recunosc că ne este ruşine, dar nu avem ce să facem. Trebuie să ne adunăm”, a spus Anton.

Jucătorul spune că împreună trebuie să scoată echipa la liman. „Nu avem un moral foarte bun. Avem nevoie de o victorie ca să putem trece peste. Împreună am băgat echipa în această situaţie, împreună trebuie să tragem să o scoatem“. Anton crede că meciul cu FC Viitorul nu va fi simplu deoarece acolo sunt „jucători tineri şi talentaţi“.

Grigoraş, tot critic

Anton mai spune că, dacă nu-şi revine, CS Pandurii joacă pentru evitarea retrogradării. „Dacă nu revenim cât mai repede vă daţi seama că etapele trec, se strâng puncte şi trebuie să luăm în calcul şi o luptă la retrogradare, dar sperăm să nu ajungem la asta. Încercăm să reparăm tot ce am făcut până acum şi să adunăm puncte“.

Şi preşedintele clubului, Mihai Prunariu, crede că e nevoie de o victorie pentru ca echipa să-şi revină. „Trebuie să strângem rândurile, toţi, de la jucători, antrenori, oameni din club, suporteri. Toată lumea. Să lăsăm deoparte frustrările şi discuţiile, să ne unim şi să câştigăm sâmbătă cu Viitorul. Este o perioadă grea, eu am în continuare încredere în echipă, o consider valoroasă, avem o echipă care-şi poate realiza obiectivele. Consider că am făcut transferuri bune, în continuare cred că această echipă are potenţial”, a declarat preşedintele Mihai Prunariu.

Antrenorul Petre Grigoraş aminteşte că echipa a avut o singură victorie în 2014. „Trebuie să gândesc realist, cunosc jucătorii, am lucrat cu ei. E o problemă că nu există ritm de joc la 6-7 jucători, au puţine meciuri jucate în 2014. E şi uşoară presiune, toată lumea s-a învăţat cu rezultate şi jocuri bune, iar acum lucrurile s-au schimbat în rău. Avem o singură victorie acasă cu Corona în 2014. În această săptămână să ne mobilizăm, iar sâmbătă să dăm totul”, e de părere Petre Grigoraş.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: