A lansat un concurs ca să-și promoveze afacerea

A lansat un concurs pe facebook ca să-și promoveze afacere pe care vrea să o dezvolte anul acesta. Este vorba de un producător din comuna Arcani, care are o plantație de mure și anul acesta vrea să producă vin, țuică și palincă. Pentru a deveni cunoscut oferă 50 de kilograme de mure unui gorjean care-l ajută să-și promoveze afacerea.

Adrian Răducan are 33 de ani și este din Arcani. În 2016 s-a gândit să planteze mure, după ce un spaniol a lansat această provocare în Gorj. ”Cultiv mure de patru ani pe o suprafață de 5.000 de metri pătrați. Am ales să fac asta după ce un spaniol venit în Gorj a zis că face o cooperativă și un depozit în comuna Bustuchin. M-am înscris și eu în cooperativă, dar dacă am văzut că nu se întâmplă nimic am decis să merg pe cont propriu. Acum am văzut că se apucă să construiască depozitul”, a spus tânărul.

Producătorul din Arcani nu a stat degeaba și, pentru că producția a mers bine, a decis să se extindă. Adrian Răducan vrea să creeze un brand din MureArcani. ”Vreau să vă spun că până acum producția a mers foarte bine. Anul trecut toate murele le-am vândut de acasă. Am avut o producție de trei tone, iar anul acesta estimăm o producție de 9-12 tone. Prețul a fost de 12 lei pe kilogram și cred că va rămâne la fel. Anul acesta vreau să vin cu ceva nou și să încerc mai multe rețete de țuică, palincă și vin de mure, să văd cum merge piața. Vreau să fac un brand din murele de Arcani”, a mai spus Adrian Răducan.

Pentru a-și promova afacerea, Adrian Răducan a lansat un concurs care se desfășoară toată luna mai, iar câștigătorul va primi 50 de kilograme de mure direct din plantație. ”Este primul an când am lansat acest concurs. Am ales această metodă de a-mi face publicitate pentru că cei care mă ajută să devin cunoscut vor fi recompensați. Un alt motiv este acela că vrem să probeze murele noastre delicioase cât mai multă lume. Câștigătorul aș vrea să-l desemnez în jurul datei de 10 iunie, ca să putem face și un filmuleț de promovare atunci când murele se vor coace”, a explicat tânărul fermier.

Soiul de mure cultivat la Arcani este ThornFree.

Vizualizări: 2,271

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: