A lovit un polițist și vrea să plece din țară. Nu poate din cauza drogurilor!

Tânăra din Motru condamnată anul trecut atât pentru implicarea într-o rețea de traficanți de droguri, cât și pentru faptul că a lovit cu cureaua un agent de poliție care îi cerea să nu mai provoace scandal într-un bar din oraș, le-a cerut judecătorilor să îi permită să părăsească teritoriul României în perioada următoare, lucru cu care instanța nu a fost însă de acord.

Ramona Mădălina Gomoi a primit anul acesta o sentință definitivă, rezultată din contopirea celorlalte două, de 2 ani și 8 luni închisoare, executarea fiind suspendată și înlocuită cu un termen de supraveghere de 2 ani. În acest timp, ea trebuie să fie permanent la dispoziția autorităților, să nu părăsească teritoriul național decât cu încuviinţarea instanței, să presteze muncă în folosul comunității și, printre altele, să se supună măsurilor de control, tratament sau îngrijire medicală specifice consumatorilor de droguri.

Ultimul aspect a fost invocat și de reprezentantul DIICOT în fața instanței de judecată, procurorul antidrog menționând că tânăra este cunoscută ca o consumatoare de droguri, motiv pentru care nu poate fi de acord cu o eventuală decizie prin care să i se permită acesteia să părăsească țara. Prin avocata sa, Gomoi a explicat instanței că și-a găsit loc de muncă în Anglia și acesta este motivul pentru care ar dori să plece din România. Argumentul nu a fost însă suficient pentru ca magistratul de caz să fie de acord cu solicitarea respectivă și, ca urmare, motreanca va rămâne pe mai departe în orașul în care a crescut, chiar dacă nu are un loc de muncă.

Vizualizări: 3,388

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: